به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان جنوبی) اسداله جلال زاده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی، اظهارکرد: جهت ایجاد سطح سرویس مناسب جهت کاربران جاده ای در زمینه ترمیم و لکه گیری روکش آسفالتهای محورهای ارتباطی استان توسط این اداره انجام شده است.
وی افزود: موثرترین شرایط حمل و نقل، داشتن یک سطح سرویس مناسب راه علائم ایمنی لازم بوده تا تردد در جادههای استان به آسودگی انجام شود.
جلال زاده ادامه داد: به منظور تسهیل در امر تردد در جاده های استان اجرای پروژه های روکش آسفالت تقویتی، حفاظتی لکه گیری و درز گیری از ابتدای سال تا پایان اردیبهشت ماه اجرایی شده که در این مدت در بحث روکش تقویتی بیش از ۳۷ هزار تن آسفالت مصرف شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی یادآور شد: از ابتدای سال علاوه بر روکش های فوق ۶ و نیم کیلومتر اسلاری سیل در محور بیرجند - سربیشه انجام شده است.